Pimkie steunt Plan International!

Bij pimkie is het elke dag Internationale Vrouwendag! In het kader van het project WOMEN’S DAY EVERYDAY zullen we 10 maanden lang elke maand een nieuw product in de spotlight zetten, waarvan een deel van de winst zal worden overgemaakt aan Plan International ter ondersteuning van het recht op onderwijs voor meisjes en jonge vrouwen. Help ons de acties van de ngo op lange termijn te steunen!

Het T-shirt Sorority will save the world

€ 2 wordt overgemaakt
aan Plan International


Ik doe mee!

Wij zijn wereldburgers die actief verandering teweeg kunnen brengen. Wij dragen allemaal onze verantwoordelijkheid. Door Plan International te steunen geven we jonge vrouwen wereldwijd de kans om naar school te gaan en voor een beroep met toekomst opgeleid te worden. Zo helpen we de ongelijkheid tussen meisjes en jongens de wereld uit.

We zijn bijzonder trots op onze ondersteuning van twee mooie projecten,
waarmee we trachten de leefomstandigheden van vrouwen te verbeteren en ze het recht op onderwijs te geven:

Het Saksham-programma in India.

Doelstelling: jonge Indiase vrouwen aan fatsoenlijk werk helpen en ze actief laten deelnemen aan de maatschappij door ze op te leiden voor een bepaald beroep of het ondernemerschap.

Het programma Avenir au Cameroun (Toekomst in Kameroen).

Doelstelling:kinderen van lagere- en middelbareschoolleeftijd, zowel meisjes als jongens, toegankelijk kwaliteitsonderwijs aanbieden, ze de kans geven naar school te gaan, en zo de integratie op de arbeidsmarkt van jonge vrouwen in Yaoundé verbeteren.