Bij pimkie is het elke dag Internationale Vrouwendag! In het kader van het project WOMEN’S DAY EVERYDAY zullen we 10 maanden lang elke maand een nieuw product in de spotlight zetten, waarvan een deel van de winst zal worden overgemaakt aan Plan International ter ondersteuning van het recht op onderwijs voor meisjes en jonge vrouwen. Help ons de acties van de ngo op lange termijn te steunen!

DEZE MAAND
OKTOBER 2020

Sneakers
€ 25,99
2 euro zal worden overgemaakt aan
Plan International

Sokken
€ 5,99
2 euro zal worden overgemaakt aan
Plan InternationalIk doe mee!

Vorige producten bekijken


BEDANKT!

Dankzij jullie heeft Pimkie bijna € 50.000 kunnen overmaken aan Plan International, om de ongelijkheid tussen jongens en meisjes de wereld uit te helpen!


In het kader van het project WOMEN’S DAY EVERYDAY zetten we tot het einde van het jaar elke maand een nieuw product in de spotlight, waarvan een deel van de winst zal worden overgemaakt aan de ngo ter ondersteuning van het recht op onderwijs voor meisjes en jonge vrouwen.


Nancy is een van de jonge Indische vrouwen die begeleid werden door Plan International dankzij het project dat wij steunen. Ze heeft een beroepsopleiding gevolgd en kan nu aan de slag.


“Ik heb net een van de programma’s van Plan International met een looptijd van 3 maanden afgerond. Onmiddellijk daarna vond ik werk. Dit is een geweldige kans voor mij: ik heb genoeg geld verdiend om de studies van mijn broers en zussen te kunnen betalen. Ik wil niet dat ze dezelfde moeilijkheden ondervinden als ik.”

WAAROM ENGAGEERT
PIMKIE ZICH?

Wij zijn wereldburgers die actief verandering teweeg kunnen brengen. Wij dragen allemaal onze verantwoordelijkheid. Door Plan International te steunen geven we jonge vrouwen wereldwijd de kans om naar school te gaan en voor een beroep met toekomst opgeleid te worden. Zo helpen we de ongelijkheid tussen meisjes en jongens de wereld uit.

WE ZIJN BIJZONDER TROTS OP ONZE ONDERSTEUNING VAN TWEE MOOIE PROJECTEN, WAARMEE WE TRACHTEN DE LEEFOMSTANDIGHEDEN VAN VROUWEN TE VERBETEREN
EN ZE HET RECHT OP ONDERWIJS TE GEVEN:

HET SAKSHAM-PROGRAMMA IN INDIA.

DOELSTELLING: jonge Indiase vrouwen aan fatsoenlijk werk helpen en ze actief laten deelnemen aan de maatschappij door ze op te leiden voor een bepaald beroep of het ondernemerschap.

HET PROGRAMMA AVENIR AU CAMEROUN (TOEKOMST IN KAMEROEN).

DOELSTELLING: kinderen van lagere- en middelbareschoolleeftijd, zowel meisjes als jongens, toegankelijk kwaliteitsonderwijs aanbieden, ze de kans geven naar school te gaan, en zo de integratie op de arbeidsmarkt van jonge vrouwen in Yaoundé verbeteren.