Omruilen en retourzenden

Van gedachten veranderen is toegestaan!

Naast het wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen krijg je 16 dagen extra de tijd, te rekenen vanaf het einde van de termijn van het wettelijk herroepingsrecht, om je herroepingswens kenbaar te maken.

Let op: alleen conforme teruggezonden artikelen komen in aanmerking voor een terugbetaling.

Ben je niet helemaal tevreden met je bestelling? Geen probleem! Dit is wat je kunt doen:

PER POST:

Je kunt de betreffende artikelen met hun ingevulde retourbon terugsturen naar het volgende adres: Pimkie Logs – (LFP) 330 rue de la martinoire, 59150 Wattrelos, Frankrijk. Het bedrag van de betreffende artikelen zal binnen 30 dagen worden terugbetaald, te rekenen vanaf de dag waarop ons magazijn je retourpakket ontvangt. De leveringskosten van je bestelling worden van de terugbetaling afgetrokken. De verzendkosten van je oorspronkelijke bestelling worden alleen terugbetaald als je de volledige bestelling terugstuurt.

Let op: de kosten voor terugzending zijn voor jouw rekening.

VIA EEN AFHAALPUNT:

Je kunt het artikel/de artikelen van je keuze terugsturen via het gewenste afhaalpunt (het dichtst bij waar je woont, waar je werkt enz.). Vul de retourbon in, doe deze in het retourpakket en kleef ook het vooraf meegegeven retouretiket op het pakket.

Wij betalen de teruggestuurde artikelen binnen een termijn van 30 dagen terug, te rekenen vanaf de dag waarop ons magazijn je retourpakket ontvangt.

Let op: retourzenden via een afhaalpunt is alleen mogelijk als de bestelling oorspronkelijk werd geleverd in een afhaalpunt.

> BEKIJK HIER ONZE ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN