Tas (38)

Tassen

De damestas: een onmisbaar accessoire waarmee je je stijl kan uitdrukken. Een schoudertas, een zadeltasje, we hebben er voor alle smaken en in alle stijlen.
Meer informatie

 • Grote shopper zwart Grote shopper zwart
  + Kleuren
  19.99 €
 • Grote, harde tas zwart Grote, harde tas zwart
  + Kleuren
  25.99 €
 • Grote, harde tas beige Grote, harde tas beige
  + Kleuren
  GOOD PRICE
  GOOD PRICE
  15.00 €
 • The Small handtas granaatrood The Small handtas granaatrood
  + Kleuren
  NEW
  NEW
  19.99 €
 • Tasje met rits zwart Tasje met rits zwart
  + Kleuren
  15.99 €
 • Grote shopper kastanjebruin Grote shopper kastanjebruin
  + Kleuren
  19.99 €
 • Tasje met rits geweven beige Tasje met rits geweven beige
  + Kleuren
  GOOD PRICE
  GOOD PRICE
  10.00 €
 • Grote, harde tas kastanjebruin Grote, harde tas kastanjebruin
  + Kleuren
  GOOD PRICE
  GOOD PRICE
  15.00 €
 • Soepele tas met lakeffect zwart Soepele tas met lakeffect zwart
  + Kleuren
  NEW
  NEW
  19.99 €
 • Boxy-tasje Perzik Boxy-tasje Perzik
  + Kleuren
  17.99 €
 • Boxy-tasje zwart Boxy-tasje zwart
  + Kleuren
  17.99 €
 • NEW
  NEW
  19.99 €
 • Gewatteerde riemtas zwart Gewatteerde riemtas zwart
  + Kleuren
  12.99 €
 • WEB ONLY
  WEB ONLY
  15.99 €
De damestas: een onmisbaar accessoire waarmee je je stijl kan uitdrukken. Een schoudertas, een zadeltasje, we hebben er voor alle smaken en in alle stijlen.

De tas, de fetisj van alle modeliefhebsters… Zij die er nog nooit urenlang over hebben gedaan om het perfecte model te vinden, mogen hun hand opsteken! Vaak wordt het een heuse missie, want een tas voor dames moet niet alleen jouw stijl uitstralen, ze moet ook praktisch en functioneel zijn, bij meerdere outfits passen en ze moet opvallen… Kortom, je tas zegt veel over wie je bent! Vrouwen die liever de stress van het vinden een modieuze tas vermijden, kiezen meestal voor een zwart of camelkleurig exemplaar. En ze zijn tijdloos, dus waarom zou je niet eens kiezen voor een model met gouden of zilveren details voor een extra vleugje fantasie en vrouwelijkheid. Maar het zou zo jammer zijn als je de originele kleuren zou negeren, want ze tillen je outfit naar een hoger niveau… en niet alleen je outfit, ook je teint! Als je garderobe vooral uit neutrale tinten bestaat, is de gekleurde handtas precies wat je nodig hebt. Echte fashionista’s die zich helemaal storten op de meest excentrieke en trendy tassen, willen soms ook hun ultrastijlvolle damestas thuis laten en hun outfit afwerken met een eenvoudig en klassiek model om zo de aandacht te vestigen op een ander kledingstuk. Je hebt meer dan genoeg keuze tussen de boodschappentas, de emmertas, de enveloptas, de clutch, de zadeltas, de dokterstas, de boekentas of de rugzak, die dit jaar weer helemaal hip is! Afhankelijk van je voorkeur, kan je de boekentas aan je schouder of met de handvatten dragen om je aan elke situatie te kunnen aanpassen! Fashionista’s wisselen liever van tas in functie van wat ze gaan doen: een boekentas voor overdag, de boodschappentas voor tijdens het winkelen, de enveloptas voor ’s avonds… De boekentas is een stijlvolle damestas, mooi en serieus, waarin je al je spulletjes voor de werkdag kunt bewaren, van je lippenstift tot je zonnebril, alles heeft een eigen vakje. Je kan de tas aan je schouder of in de hand dragen, en je kan haar zelfs meenemen bij het uitgaan voor een onconventionele look. De zadeltas is ook weer terug en past perfect bij iedere stijl. Kies ook deze keer weer voor een model dat het beste bij je past qua kleur en vooral qua details: van de flapsluiting tot de versieringen, je doet er geen uren meer over om je gsm of handcrème terug te vinden! En dan kan je ’s avonds het enveloptasje eens proberen: het is meer een juweeltje dan een damestas, ze is tegelijkertijd discreet en glamoureus. Er bestaan ook meer gedurfde modellen. Als je hiervoor kiest, wees dan wel voorzichtig als je ze combineert met je outfit. Je hebt het wel begrepen ondertussen, de stijlvolle tas is meer dan gewoon maar een detail. Om de juiste keuze te maken, kan je onze nieuwigheden bekijken en je inbeelden met welke outfit en modeaccessoires je de tas zou kunnen combineren!