haaraccessoires (12)

Juwelen online

Combineer mode en juwelen voor dames volgens de laatste trends, je voorkeuren en gelegenheden. Juwelen zijn onmisbare accessoires om je outfit af te maken.
Meer informatie

  • DE 2DE AAN -50%
    7.99 €
    DE 2DE AAN -50%
  • DE 2DE AAN -50%
    7.99 €
    DE 2DE AAN -50%
Combineer mode en juwelen voor dames volgens de laatste trends, je voorkeuren en gelegenheden. Juwelen zijn onmisbare accessoires om je outfit af te maken.
Wat de stijl ook is, juwelen maken zonder twijfel al je outfits nog vrouwelijker. Desondanks is het belangrijk om een paar basisregels aan te houden om smaakmissers te voorkomen. Een sieraad moet zijn afgestemd op de rest van de outfit. Voor een boho- of festivallook ga je voor een ketting of een ring met een halfedelsteeneffect, terwijl je, als je naar je werk gaat, een korte halsketting die iets discreter en elegant is, kunt kiezen. Of je nu kiest voor een moderne of een klassieke ketting afhankelijk van je smaak, je moet er ook op letten om hem af te stemmen op je lichaamsbouw: de kleinsten onder ons kunnen beter de kettingen of juwelen die te volumineus of zwaar zijn vermijden, omdat deze de neiging hebben om het figuur korter te doen lijken. Gelukkig ontbreekt het niet aan keuze aan iets lichtere en fijnere damesjuwelen. Voor een iets originelere look kun je het beste voor kleur gaan! Voor de langste dames onder ons, zorgen de lange kettingen die een paar keer om de hals worden gedraaid, van het type sautoir, voor een vrouwelijk figuur en een “chique” touch. Om je kapsel en uitstraling af te maken, zijn oorbellen essentieel, maar je moet ook rekening houden met de vorm van je gezicht. Terwijl bij een rond gezicht fijne oorbellen en ringetjes goed passen, benadrukken te zware oorbellen juist de ronde vorm. Omgekeerd geldt voor dames met een lang gezicht dat ze hangoorbellen het beste kunnen vermijden. Laten we ons eens over de ketting buigen, een van de onmisbare juwelen voor dames: deze wordt in het bijzonder gekozen aan de hand van de hals van je outfit en de kleding die je draagt. Om het niet te overdrijven bij een halterkraag, is het slim om voor een korte halsketting te gaan. De etnische juwelen komen beter uit op een top in een neutrale kleur dan op een top met een print. Ga om het bovenlijf langer te laten lijken voor een lange ketting van het type sautoir. Laten we het dragen van meerdere zware items tegelijk voorkomen. Als je bijvoorbeeld kiest voor lange en opvallende oorbellen, laat dan de hals vrij. Om juwelen voor dames te dragen, hoef je alleen de trend te volgen. Om blunders en twijfels voor de spiegel te voorkomen, aarzel niet om te investeren in wat klassiekere en tijdloze juwelen. Kies ten slotte je juwelen ook uit afhankelijk van de gelegenheid. Op kantoor kan je het heel goed sober houden met fijne oorbellen en een mooi horloge in een neutrale kleur. ’s Avonds daarentegen kan je voor blinkende en opvallende juwelen kiezen, bij een (lange) damesjurk bijvoorbeeld. Als je het goed uitkiest, verandert je zwart T-shirt met een mooie ketting tot de ideale outfit voor op kantoor, een avondje met vrienden of een etentje met familie.