TAPIJT (6)

Tapijt

Van katoen, imitatiebont of jute … Tapijten zijn onmisbare decoratieaccessoires die karakter en originaliteit aan je interieur geven.
Meer informatie

 • 2e artikel € 1
  59.99 €
  2e artikel € 1
 • 2e artikel € 1
  59.99 €
  2e artikel € 1
 • 2e artikel € 1
  35.99 €
  2e artikel € 1
 • 19.99 €
 • 2e artikel € 1
  59.99 €
  2e artikel € 1
 • 2e artikel € 1
  39.99 €
  2e artikel € 1
Van katoen, imitatiebont of jute … Tapijten zijn onmisbare decoratieaccessoires die karakter en originaliteit aan je interieur geven.
Of een tapijt nu dient om structuur aan je ruimte te geven, een sombere vloer op te vrolijken of om een decoratief accent aan je interieur te geven, het is gewoon een onmisbaar decoratieaccessoire! Je bent net verhuisd en je salon ziet er een beetje futloos en leeg uit? Leg een mooi tapijt onder je lage tafel of kies voor verschillende kleine tapijtjes in je interieur. Je zult zien dat je kamer meteen heel wat karakter krijgt. En kiezen doe je volledig zelf! Laat je verbeelding de vrije loop en durf origineel uit de hoek te komen. Hou je van strakke en lichte decoratie? Laat je dan verleiden door sobere tapijten in heldere of pastelkleurige tinten. Ze zorgen ervoor dat je interieur niet te druk wordt. Kies bijvoorbeeld eens voor een origineel, hip rond tapijt van jute. De natuurlijke stijl geeft een fris en modern accent aan je interieur. Combineer met een spiegel of een terrarium om een mooi geheel in je interieur te creëren. Als je echter houdt van een gezellige, originele bohemian sfeer, kies je voor een kleurrijk tapijt of een combinatie van verschillende tapijtjes. Een leuk muurtapijt of een etnische vaas erbij en je kamer ziet er onweerstaanbaar uit. Het tapijt zorgt niet alleen voor het decoratieve accent waar we zo dol op zijn, het is ook nog eens een zegen voor je voeten. Vind je het ook zo verschrikkelijk om met blote voeten op een koude vloer te moeten lopen? Als comfort je keuze beïnvloedt, moet je ongetwijfeld voor een tapijt van imitatiebont kiezen. Het tapijt geeft niet alleen een cocooning accent aan je interieur, het verwent ook nog eens je voeten en nodigt je uit om volledig tot rust te komen. Kies voor een rechthoekig model als je het tapijt naast je bed wil leggen, of leg een vierkant tapijt in je salon om een cosy en vrouwelijke sfeer te creëren. Je kunt je ook laten verleiden door een Berbers tapijt dat momenteel helemaal in de mode is. Kies voor een groot exemplaar met motieven en geweven katoen voor een etnisch accent. Aarzel zeker niet om het tapijt te combineren met mooie manden en geurkaarsen. Een groene plant en een cactus erbij en je creëert meteen een exotische en rustgevende sfeer. Schenk een heerlijk munttheetje uit terwijl je naar het laatste album van je favoriete band luistert. Heb je een goede of een slechte dag? Onze tapijtjes zorgen ervoor dat je interieur er steeds opgewekt uitziet. Aarzel dan ook niet om verschillende modellen, materialen en kleuren te combineren en maak van je interieur een unieke plek waar je volledig tot rust kunt komen. Dankzij onze collectie zorgvuldig gekozen tapijten vind je altijd het exemplaar dat een glimlach op je gezicht tovert!