Legging (6)

Legging

Tussen de panty en de broek, past de legging voor dames bij alle stijlen. Hij is praktisch, elegant en comfortabeler kan niet!
Meer informatie

 • -50%
  19.99 € 9.00 €
  -50%
 • -40%
  17.99 € 9.00 €
  -40%
 • -40%
  8.99 € 5.00 €
  -40%
 • -60%
  17.99 € 7.00 €
  -60%
 • -30%
  15.99 € 10.00 €
  -30%
 • -40%
  6.99 € 4.00 €
  -40%
Tussen de panty en de broek, past de legging voor dames bij alle stijlen. Hij is praktisch, elegant en comfortabeler kan niet!
Als klassieker uit de fitnessmode van de jaren tachtig was de dameslegging helemaal in de mode op dat moment. Hij was te zien in de aerobicvideo’s of in de series op tv uit die tijd. In de jaren negentig maakte de grunge beweging de legging eigen door er zijn eigen draai aan te geven, zo waren er bijvoorbeeld de gescheurde leggings. In 2005 kende de discobeweging een tweede jeugd. De legging begint zijn tweede leven en verspreidt zich steeds meer totdat hij in de jaren 2010 wordt erkend als een onmisbaar item in de modecollecties. De grote merken nemen de legging voor dames op in hun collectie. Als je voor een legging gaat, kan je kiezen uit een heel assortiment aan mogelijke combinaties, te beginnen bij het korte jurkje. Je kan voor een korte of een lange legging kiezen. Waarom zou je niet de combinatie van een korte legging, een open blouse en een kort T-shirt proberen, voor een opvallende en hippe look? Of een wijde trui die over de legging valt, vergezelt je tijdens het herfst-winter seizoen. De legging voor dames kan ook dienen als alternatief voor de panty, als het heel slecht weer is. Je hoeft je mooie zomerjurkje niet meer weg te leggen met tranen in je ogen, je kunt deze gewoon combineren met een zwarte legging. Laten we even stilstaan bij de koukleumen onder ons. We moeten toegeven dat met de komst van de herfst de dagen kouder worden en dat we ons langzaamaan moeten voorbereiden om de strenge winter te trotseren. Kies om dit seizoen te tegemoet te treden voor een gevoerde legging om warmte met de zachtheid van een poolvacht te combineren. De legging voor dames verenigt comfort met modieuze motieven voor een winter zonder verkoudheid en zonder mode blunders. Combineer de legging met een lekker warme trui en je hoeft niet meer tegen de verwarming aan te kruipen. Voor zij die vinden dat de legging niet handig is omdat er geen zakken in zitten, bestaat er een oplossing! De tregging! De tregging is een modieuze legging voor dames met zakken. Niets meer en niets minder. En deze tregging is verkrijgbaar in alle hippe kleuren en alle materialen. Ga voor een tregging van kunstleer voor een rocklook. Succes gegarandeerd! De tregging kan verwassen zijn, gebleekt, enz. Kortom, er is er een voor alle smaken. Als erfenis van de jaren tachtig en negentig is de legging dus een item dat voortaan zijn vaste plaats heeft in onze garderobes. We kunnen er niet meer omheen. Het assortiment aan modellen en kleuren is dan ook heel breed. Of je nu de lange of de korte versie mooi vindt, de dameslegging blijft een trouwe bondgenoot bij al je uitstapjes. Geniet tijdens alle seizoenen van onze verschillende modellen, er is voortaan een alternatief voor de jurk of broek. Ontdek snel de goedkope damesleggings, verkrijgbaar in onze winkels.