Decoratie (10)

Decoratie online

Trendy en leuk! De online decoratiecollectie van Pimkie vrolijkt je interieur op en geeft je zin om je hele woning opnieuw in te richten!
Meer informatie

  • 2e aan € 1*
    5.99 €
    2e aan € 1*
  • 2e aan € 1*
    5.99 €
    2e aan € 1*
Trendy en leuk! De online decoratiecollectie van Pimkie vrolijkt je interieur op en geeft je zin om je hele woning opnieuw in te richten!
Net als onze kledingcollectie verandert onze online decoratiecollectie seizoen na seizoen. Bij Pimkie bieden we je een collectie schitterende en zorgvuldig gekozen accessoires om van je interieur een echte oase van rust te maken. Wij bieden je de unieke kans om je interieur voor een spotprijsje en op een stijlvolle manier om te toveren. Want net als je garderobe verdient je appartement of huis het neusje van de zalm! Men zegt vaak dat ons interieur onze persoonlijkheid weerspiegelt. Laat dat dan ook zien en tover je stekje om tot een persoonlijk paradijs. Qua stijl kun je alle kanten uit. Modern, etnisch-chic of retro, jij kiest! Niet gemakkelijk zeg je? Wel, als je onze online decoratie ontdekt, zal je zien dat je eigenlijk niets verkeerd kunt doen. Dankzij onze zorgvuldige selectie van trendy en moderne accessoires, sla je de bal nooit mis. Van kussentjes en plaids tot kaarsen en muurdecoratie, ze geven allemaal een persoonlijk accent aan je eigen stekje! Het enige wat jij nog moet doen is er een persoonlijke en intieme sfeer mee maken. Ben je op zoek naar een tijdloos en toch modern interieur? Kies dan online voor een decoratie met decoratieve voorwerpen met strakke lijnen en verfijnde motieven, zoals onze decoratievazen of pastelkleurige roze, watergroene en gele accessoires om je spullen in op te bergen. In dat geval kun je kiezen voor accessoires in Scandinavische stijl die perfect passen bij een moderne retro stijl. Je kunt je ook laten verleiden door sobere tinten als wit, beige, koper of groen. Wil je liever een interieur creëren om al je zorgen te vergeten? Kies dan voor een chique bohemian look. Ga voor organische materialen zoals rotan en stro, en voeg kleurrijke accentjes en kleine accessoires toe: manden, muurtapijten, plaids met kwastjes, enz. Ben je eerder een gevoelig type dat graag wil cocoonen? Kies dan voor kaarsen en tapijten van imitatiebont. Enkele accessoires volstaan om een gezellige cocon te creëren: shop lekker online naar decoratie-artikelen. Net als bij kleding doe je met je interieur gewoon lekker je eigen ding. Combineer dan ook gerust verschillende stijlen en kleuren of materialen. Aarzel ook niet om kleur aan je interieur te geven dankzij onze kussens en trendy kussenhoezen. Soms bepalen enkele accessoires al het volledige beeld van je interieur. Je zult echt verbaasd zijn hoe enkele goed gekozen kussens de volledige sfeer van je woonkamer of slaapkamer kunnen veranderen. Kortom, laat je verleiden door onze uitgebreide online decoratiecollectie! Creëer het interieur van je dromen door te spelen met materialen en kleuren en laat je verbeelding de vrije loop.